loading

• Pilot projekt Opela Hrvatska u suradnji s udrugom Prijatelji životinja

• Potpuna briga za kupce u salonima koji sada uz lounge zonu s wifi pristupom i dječjim kutkom nude i dog friendly zonu

Opel se prvi u Hrvatskoj odlučio automobilski salon učiniti prijateljskim za pse i time poslati humanu poruku o važnosti brige za životinje. Kako bi se vlasnicima pasa osigurao što ugodniji boravak u salonima, uz podršku udruge Prijatelji životinja iz Zagreba, pokrenut je projekt dog friendly auto salona u kojima možete pronaći i edukativne brošure sa savjetima kako biti odgovoran skrbnik životinje te kako se ophoditi i ispravno postupati prema kućnim ljubimcima.

 

Unutarnji i vanjski prostor dog friendly salona pomno je redizajniran i opremljen kako bi potpuno bio prilagođen potrebama četveronožnih ljubimaca. Pseće poslastice, posudice za vodu, pseći poligon, igračke, četke te ostali popratni pribor za ljubimce samo su neki od sadržaja koji će razveseliti svakog ljubimca i njegovog vlasnika kada dođu u salon.

 

I naš salon na adresi Ul. Sv. L. B. Mandića 113, Osijek ima svoju dog friendly zonu! Osim slanja humane poruke o važnosti brige za životinje s naglaskom na pse, otvaranjem dog friendly auto salona želimo omogućiti vlasnicima pasa da ne brinu o tome kome će povjeriti svojega mezimca kada odlaze na servis automobila jer u naš salon možete doći i u pratnji kućnoga ljubimca.

 

Uz dog friendly zonu, u našem salonu nalaze se i lounge zone s wifi pristupom za vlasnike vozila i korisnike servisa u sklopu kojih se mogu pročitati novine i popiti kava, te kutak za djecu gdje se djeca bezbrižno zabavljaju raznovrsnim sadržajima na radost njihovih roditelja kojima je tako omogućeno nesmetano rješavanje problematike vozila.

Idite na vrh