loading

 

Iskoristite velike uštede pri kupnji OPEL vozila u PSC-u Osijek

U  PSC-u Osijek  traje mega rasprodaja lagerskih OPEL modela, a osim velikih popusta kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Sedam godina garancije, tri BIG DEAL servisa (BIG DEAL servisiranje uključuje 3 redovna godišnja servisa  tj. jedan servis godišnje u razdoblju od 3 godine ili do prijeđenih 90.000 km s iznosom umanjenim za cijenu rada servisera.)  i povoljni uvjeti financiranja samo su dio paketa ovogodišnje, s nestrpljenjem iščekivane akcije.

S početkom lagerske rasprodaje novih OPEL modela, sada dostupnih s mega uštedama u rasponu od 8.925 pa sve do 33.950 kuna. Među njima nalazi se i najprodavaniji obiteljski OPEL, Astra limuzina s bogatom dodatnom opremom kao i Corsa, najpopularniji gradski model. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, na akciji je i Grandland X, predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar OPEL ponude PSC centara. Također, u ponudi je i Crossland X - mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirana je akcija „Staro za novo“  koja uključuje neobaveznu besplatnu procjenu stanja rabljenog vozila. Vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC Osijek!

Akcija traje do isteka zaliha


Kontakt

Vaše će osobne podatke obrađivati navedeni voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Ovdje saznajte više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naših podataka za kontakt.
Polja označena sa * su obavezna.
Idite na vrh