loading

Izaberite svoj plan


Izaberite otplatu koja će odgovarati upravo Vama. Omogućit ćemo Vam da sjednete za upravljač Vašeg Opela iz snova.

 

Život je pun snova i nadanja.

 

Na sreću neke od snova moguće je vrlo jednostavno i ostvariti. Recimo, siguran i pouzdan Opel stvoren za užitak u vožnji. Program GMAC u suradnji s RBA upravo je stvoren da pomogne u ostvarenju Vašeg sna. U ponudi je širok spektar prilagodljivih oblika financiranja, jednostavne i razumljive ponude koje se mogu prilagoditi upravo Vašim financijskim mogućnostima, dakle jednostavno i bez velikih poteškoća.
Za početak razmotrimo Vaše potrebe kako bi mogli odabrati upravo onaj način otplate koji je skrojen prema Vašim osobnim mogućnostima.

 

SmartBuy


Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo izuzetan financijski proizvod na hrvatskom tržištu – SmartBuy Dinamic kredit za kupnju automobila marke Opel koji Vam omogućuje da sami odredite visinu mjesečne rate kredita!

 

Što je SmartBuy Dinamic kredit?


SmartBuy predstavlja spoj najboljih osobina klasičnog auto kredita i leasinga, a osnovna mu je odlika fleksibilan način otplate kredita uz niže mjesečne kreditne obveze. Dio kredita otplaćuje se u mjesečnim anuitetima, a dio dospijeva na kraju ugovorenog roka otplate. Učešće nije obvezno. Ukoliko se ipak odlučite dati učešće, to može biti u obliku Vašeg rabljenog vozila ili novčanog iznosa do max. 64% vrijednosti novog automobila. Poseban obrok (ostatak vrijednosti) u visini 35% od maloprodajne cijene novog Opela plaća se na kraju. Možete ga otplatiti u gotovini, financirati kreditom, ili odlučiti vratiti automobil i uzeti novi putem SmartBuy Dinamic kredita.

 

Zašto SmartBuy Dinamic kredit?


SmartBuy Dinamic kreditom možete:

 

  • kupiti automobil više kategorije ili automobil s više dodatne opreme
  • uvijek voziti novi automobil
  • imati nižu mjesečnu obvezu po kreditu nego kod standardne otplate jednakim mjesečnim anuitetimIdite na vrh