loading

PSC Osijek. Ovlašteni smo OPEL partner. 
 

Poslujemo u Osijeku, na adresi Sv. L. B. Mandića 113. 
 
 

Zapošljavamo preko 40 ljudi u svim segmentima i to kroz prodaju, servis, limarske i lakirerske popravke te postprodaju. Godišnje prodamo stotine novih i rabljenih vozila. Već godinama držimo jednu od vodećih pozicija na tržištu prodaje novih vozila u Osječko-baranjskoj županiji, te se trudimo biti tržišni lider kroz dobre rezultate, ali i odgovornost prema društvu. Kroz sponzorsta različitih humanitarnih organizacija i akcija, športskih i kulturnih društava aktivno sudjelujemo u društvenom srastu i razvoju naše županije. Težimo izvrsnosti u svim našim uslugama, te zadovoljstvu naših kupaca. Kroz dugogodišnje poslovanje stekli smo golemo iskustvo koje implementiramo u sve aspekte našeg poslovanja.

Osim prodaje novih 
Opel i prodaje rabljenih vozila, PSC centri ovlašteni su serviseri za Opel i Chevrolet vozila. U našim servisima nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, limariju i lakirnicu, ukratko, potpunu uslugu na jednom mjestu. Svojim kupcima nudimo i savjetovanje o najpovoljnijim uvjetima financiranja te osiguranja vozila – sve na jednom mjestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.
 

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Osijek kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljen stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 kotača dugo i pouzdano služio. Cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem OPEL vozila, odnosno ponudom i lagerom rezervnih dijelova.
 

PSC Osijek dio je Njemačke AVAG grupacije koja na području Njemačke, Austrije, Poljske , Mađarske i Hrvatske ima 110 prodajno servisnih centara. Uz Opel koja je naš prvi BRAND, AVAG grupacija zastupa još 11 proizvođača automobila.
 

Naziv i skraćeni naziv tvrtke:
PSC OSIJEK d.o.o.
 

Sjedište tvrtke:
SV. L. B. MANDIĆA 113, OSIJEK
 

Matični broj:
1275160
 

IBAN:
RBA HR83 2484008 1100 3909 11


OIB: 84108719021 

Idite na vrh